Lokaloppgjør i årets siste bortekamp

To kamper gjenstår for EIF i årets 4.divisjon, der det kan ende med alt fra 4. til 10. plass. Tirsdag går turen til Myhrer.

Lokaloppgjørene mellom Turn og EIF består alltid av mye prestisje, med spillere med en fortid hos motstanderlaget i begge leire. Tirsdagens oppgjør blir spesielt viktig for Turn 2, som i øyeblikket ligger på nedrykksplass. De har uansett alt i egne hender og vil sikre plassen med seks poeng på de to siste kampene.

For EIFs del er det NM-plass det kjempes om. Kløfta har sikret 3.plassen, men nummer 4 og trolig nummer 5 får også en plass i kvalifiseringen til våren. Med full pott i de to siste vil EIF ende på 4.plass, mens mager poengfangst faktisk kan sende laget helt nede på 10.plass. EIFera har ligget på topp fire stort sett hele sesongen, men de to siste tapene har sørget for et fall på den jevne tabellen.

Flere spillere fra forrige kamp er usikre til duellen på Myhrer, men håper å bli klar. Jonatan Teigland er tilbake etter karantene i forrige kamp. Hjemmelaget har hatt færre skader de siste ukene og flere spillere å ta av, noe som også har sørget for et bedre 2.lag. I forrige runde ble Fet banket 6-1, blant annet etter fire mål av A-lagsspiller Robin Hofer Dahl.

Lagene har møttes en rekke ganger de siste årene og statistikken er jevn. På de siste 19 kampene har lagene åtte seire hver, mens tre har endt uavgjort. På de siste fire er det imidlertid EIF som har vært best med tre seire og en uavgjort. Fjorårets oppgjør på Myhrer endte med 5-3-seier etter en tidlig 4-0-ledelse.

Kampstart på Myhrer stadion tirsdag er klokken 20.00.