Jakter revansje i topp tre-kampen

Det er nummer fire og tre på tabellen som møtes på Eidsvoll stadion mandag.

4. divisjon har virkelig tetnet seg til de siste ukene. EIF og Kløfta har byttet på 3. og 4. plassen fra uke til uke, og mandag møtes lagene på Råholt. Kløfta med 34 poeng er ett poeng foran EIF, og bak disse to lagene er det tett som hagl. Fra 3. plass til 11. plass skiller kun sju poeng! Det betyr at kampen om NM-plassene bak Fu/Vo og Skedsmo blir meget spennende og hvert poeng blir viktig.

EIF jakter revansje etter vårens oppgjør. Etter en strålende start på sesongen var 0-3-tapet borte mot Kløfta starten på en dårlig periode. I den kampen var det 0-0 frem til kvarteret gjensto, før det raknet litt på tampen. EIF har også slitt med Kløfta de siste sesongene. De siste sju innbyrdes oppgjørene har endt med fem Kløfta-seire og to uavgjort. Den ene av de uavgjorte kom i tilsvarende oppgjør i fjor som endte 0-0.

Det ble en opptur for EIF med da de snudde 0-1 til 2-1 i sluttminuttene mot Rælingen i forrige runde. Fra den kampen mangler Marius Rødsrud, som pådro seg sitt fjerde gule kort og må sone karantene. Reservekeeper Fredrik Olsen har også meldt overgang til Elverum siden sist.

EIF har også flere andre ute med skader, deriblant Simen Martinsen som fortsatt er ute, men heldigvis ingen ytterligere forfall fra forrige kamp og kan fortsatt stille med en sterk tropp.

Kampstart på Eidsvoll stadion mandag er klokken 19.30.