Nytt skuffende hjemmetap

EIF skulle reise seg etter smellen mot Fet forrige uke. Slik skulle det definitivt ikke gå mot Lørenskog 2.

Med 0-3 i forrige hjemmekamp var det et revansjesugent EIF-lag som ønsket å slå tilbake mot Lørenskog 2. Det så også lyst ut i starten.

11 minutter var spilt da hjemmelaget vartet opp med et strålende angrep. Vegard Østmoløkken spilte igjennom Marius Rødsrud, som igjen fant Eiven Solberg foran mål. Solberg hadde få problemer med å sette inn 1-0.

Men utover i omgangen begynte kampen å ligner mer og mer på kampen for en uke siden. Gjestene dominerte oppgjøret og var nære da de headet i stolpen, mens en kjemperedning av Glenn Wilsgård på en avslutning fra kort hold hindret scoring like etterpå.

Etter drøye halvtimen smalt imidlertid to ganger på kort tid. Klokka viste 32 minutter da en Lørenskog-spiller driblet seg fri og trillet ballen forbi Wilsgård. På målstreken kom en annen Lørenskog-spiller og satte ballen i nettet. Dommer og assistentdommer pratet sammen om mulig offside, men valgte å godkjenne målet.

To minutter senere hadde gjestene snudd kampen da Artan Xhaferi ladet kanonen fra rundt tjue meter og smalt ballen via stolpen og inn til 1-2. EIF fikk en brukbar mulighet på tampen av omgangen da målscorer Solberg kom igjennom, men en forsvarsspiller fikk blokkert i siste liten.

Vegard Østmoløkken var nære utlikning da et skudd/innlegg gikk i tverrliggeren, men så tok gjestene helt over igjen. To ganger på kort tid fikk de mye tid og rom til å sette inn både 1-3 og 1-4. I denne perioden skapte de også flere muligheter til å score ytterligere.

EIF skapte noen store sjanser til å redusere mot slutten. Både Jonatan Teigland og Fredrik Kristiansens avslutninger ble stoppet av heroiske redninger på streken, Daniel Olsen traff dårlig med en heading fra to meters hold, mens en forsvarsspiller blokkerte en Fredrik Kristiansen-avslutning like foran mål.

Lørenskog 2 hadde også sine muligheter og totalt sett vant gjestene helt fortjent. En ny skuffende EIF-forestilling, og EIFera har nå kun ett poeng på de siste tre kampene.

Kampfakta
Eidsvold IF - Lørenskog 2 1-4 (1-2)
Eidsvoll stadion
1-0 (11.min) Eiven Solberg (Marius Rødsrud)