Surt tap mot Aurskog-Høland, ny kamp mandag

Torsdagens bortekamp endte med et knepent tap. Mandag avslutter EIF vårsesongen mot Blaker.

Foto: Espen Bråthen / Lokalfotballen

EIF har vært inne i en litt tung periode i det siste, og torsdag kom det fjerde tapet på de siste fem kampene. EIF har statistisk slitt mpt Aurskog-Høland og dessverre skulle det bli slik denne gangen også.

1. omgang forble målløs, selv om EIF hadde sine muligheter. Istedet endte det med to nye skader. Både Mikolaj Liber og Frikk Gjeilo måtte forlate banen.

Etter hvilen kom kampens scoringer. Drøye timen var spilt da oppgjøret tok fyr. Hjemmelaget tok ledelsen da Ola Vestreng avsluttet i mål etter en retur, og økte få minutter etterpå da Simen Martinsen var uheldig og stusset ballen over Glenn Wilsgård og i eget nett.

EIF svarte umiddelbart da Espen Brenden reduserte til 2-1, før det gikk kun ett minutt før vertene ble tildelt straffespark. Straffen gikk over og håpet levde dermed for EIF. Bortelaget fikk noen muligheter på dødball på tampen, men klarte aldri å utlikne.

- En veldig god 1. omgang av oss, hvor vi hadde sjanser til å score mål. 2. omgang var mer sjansefattig, hvor en fintspillende kamp ble preget av mye oppstykket spill. Vi slapp inn to svært billige mål i 2. omgang og klarte kun å score et selv. Da ble det dessverre stang ut igjen og tap. Ekstra skår i gleden også med Mikolaj Liber og Frikk Gjeilo ut med skade tidlig i 1. omgang, oppsummerer EIF-trener Roy Arne Berg.

Til tross for tapet er EIF på 3.plass etter halvspilt serie, men avstanden opp til Fu/Vo og Skedsmo har blitt stor, mens det er meget tett bakover.

Siste kamp før ferien spilles borte mot Blaker mandag klokken 19.00.

Aurskog-Høland - Eidsvold IF 2-1 (0-0)
Høland stadion
1-0 (63.min) Ola Vestreng
2-0 (66.min) Selvmål