Vårsesongen 2017

Kampene for vårsesongen 2017 er nå lagt ut på både Facebook og på lagets hjemmeside.

Alle kampene er jentene våre er nå lagt ut på Facebook og her på lagets hjemmesider. Uttak til lagene skjer fortløpende, og informasjon om dette kommer via Spond. Husk å svare på Spond så fort dere vet om spilleren kan delta eller ikke. Da blir det vesentlig enklere å administrere våre 3 lag.

For vårsesongen foreslås det at foreldrene øver litt ekstra på 2 ting: sørge for at spilleren møter opp forberedt til rett tid og sted, samt stille opp som heiagjeng og supporter under kampene.

Jentene setter stor pris på litt liv på tribunene når de reiser rundt. På hjemmekamper ville det også vært hyggelig om de jentene/foreldrene som ikke har kamp også kan stille å heie på laget!

Vel møtt til kamp og trening i 2017!