Velkommen til J2004 sine egne hjemmesider!

I forbindelse med klubbens lansering av nye felles sider har alle lag fått egne hjemmesider

EIF har tatt i bruk et verktøy som leveres av 123klubb. Her får hele EIF, alle grupper og alle lag sine egne hjemme sider. Disse kan brukes til å dele nyheter, hendelser, kalender, dugnader og annen informasjon. Det er veldig opp til oss selv hvordan vi vil at dette skal bli!

Lagledere og trenere får også et nytt verktøy for å administrere laget. Her kan vi sende mailer og sms, fakturere om det er noe som skal faktureres. Følge opp betaling av treningsavgifter og annet.

Dersom flere har lyst til å være "lags-journalister" er det bare å si i fra til Thomas eller Stian.