Avsluttet vårsesongen med poengdeling

Blaker ledet to ganger, men EIF slo tilbake begge gangene og fikk med seg ett poeng i vårsesongens siste kamp.

Surt tap mot Aurskog-Høland, ny kamp mandag

Torsdagens bortekamp endte med et knepent tap. Mandag avslutter EIF vårsesongen mot Blaker.

Tilbake på vinnersporet i lokaloppgjøret

EIF imponerte ikke spesielt spillemessig, men tok med seg tre viktige poeng i 2-1-seieren over Eidsvold Turn 2.

Klart for lokaloppgjør

Denne helgen er det breddefotballens helg. Søndag kommer Eidsvold Turn 2 på besøk.

Tredje strake tap

EIF tok ledelsen og hadde sjanser nok til å avgjøre mot Fjellhamar, men det endte med tap i mandagens kamp.

Bittert tap i toppoppgjøret

Et straffespark på overtid sikret gjestene fra Skedsmo seieren i lørdagens toppkamp.

Klart for toppkamp på stadion

Serieleder Skedsmo kommer på besøk lørdag. Med seier vil EIF passere gjestene på tabellen.

Tapte kampen det siste kvarteret

Mandagens bortekamp mot Kløfta ble som ventet en tett og tøff affære . Hjemmelaget avgjorde kampen med tre mål de siste 15 minuttene.

Slo tilbake med seier

Etter 2-2 mot Lørenskog 2 i forrige runde klarte EIF å slå tilbake med 5-1-seier i mandagens kamp mot Rælingen.

Jakter ny seier på hjemmebane

EIF har bøttet inn mål og poeng på Eidsvoll stadion i år. Mandag kommer Rælingen på besøk.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: