Jakter revansje i topp tre-kampen

Det er nummer fire og tre på tabellen som møtes på Eidsvoll stadion mandag.

Spissveteranen ble helten i etterlengtet seier

EIF så ut til å gå på sitt tredje strake tap, men to mål av innbytter Magnus Iversen i sluttminuttene sikret en etterlengtet trepoenger.

Nytt skuffende hjemmetap

EIF skulle reise seg etter smellen mot Fet forrige uke. Slik skulle det definitivt ikke gå mot Lørenskog 2.

Årsverste og årets andre hjemmetap

Ingenting fungerte i mandagens hjemmekamp mot Fet. Det endte med et meget skuffende 0-3-tap for EIF.

Jakter tre nye hjemmepoeng

EIF har vært solide på hjemmebane denne sesongen. Mandag kommer Fet på besøk.

Nedtur mot Strømmen 2

EIF startet sluttspurten for sent og fikk ikke med seg poeng i mandagens bortekamp mot Strømmen 2.

Avgjorde thriller mot Fu/Vo i sluttminuttene

Etter en målløs 1. omgang tok det fullstendig av etter pause mot Fu/Vo. Det ble et skikkelig drama i 4-2-seieren, der spesielt et innbytte vil bli husket i lang tid.

- I rute til å klare opprinnelig målsetning

EIF-trener Roy Arne Berg oppsummerer vårsesongen, ser frem mot høsten og gir en status på troppen.

Starter høstsesongen mot serielederen

Etter flere ukers spillefri starter høstsesongen med hjemmekamp mot serieleder Fu/Vo.

Avsluttet vårsesongen med poengdeling

Blaker ledet to ganger, men EIF slo tilbake begge gangene og fikk med seg ett poeng i vårsesongens siste kamp.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: