Jakter ny seier på hjemmebane

EIF har bøttet inn mål og poeng på Eidsvoll stadion i år. Mandag kommer Rælingen på besøk.

Mistet ledelsen to ganger og avga poeng

EIF scoret tidlig i begge omganger borte mot Lørenskog 2, men måtte nøye seg med ett poeng på Rolvsrud.

Kjempet seg til tre poeng i snøkaos etter pause

EIF så ut til å ha kontroll i bortekampen mot Fet, men det ble etterhvert stor spenning i en 2. omgang preget av kraftig snøvær, stygge taklinger og mye kriging.

Ellevill målfest mot Sørumsand!

EIF stoppet ikke før det sto hele 9-0 i mandagens kamp og står nå med vanvittige 22 mål på de tre siste seriekampene.

Toppkamp på Eidsvoll stadion mandag

Nummer 2 og 3 på tabellen møtes når EIF tar imot Sørumsand.

Ny scoringsfest og tre nye poeng

EIF tok en meget solid borteseier da Raumnes & Årnes ble slått hele 5-1.

Tøff bortekamp 2. påskedag

Påskeferien er over for EIF, som mandag tar turen til Årnes i den fjerde serierunden.

Seks mål på 17 minutter sikret seier i ellevill målfest

Fra det 39. til 56. minutt scoret EIF seks ganger mot Strømmen 2, i kampen som endte med de uvanlige sifrene 8-4.

Strømmen 2 på besøk mandag

Årets tredje seriekamp for A-laget spilles mandag klokken 19.30.

Bittert tap etter omdiskutert scoring

EIF ledet fortjent borte mot Fu/Vo, men hjemmelaget slo tilbake og avgjorde helt på tampen etter en meget omdiskutert scoring.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: