Flere priser til EIF på fotballgallaen

Lørdag kveld arrangerte Romerikes Blad en fotballgalla for breddefotballen. To EIF-spillere fikk plass på årets lag.

Se statistikk og kåringer for EIF 2019

Fredrik Kristiansen ble årets spiller og toppscorer, Eiven Solberg hadde flest assist og målpoeng, Glenn Wilsgård spilte flest minutter og Anders Kvalness scoret årets mål. Se all statistikk fra 2019-sesongen her.

Kom tilbake to ganger og sikret topp fem

Sesongen 2019 endte med 5.plass for EIF. Det ble klart etter at søndagens avslutningskamp mot Aurskog-Høland endte 2-2.

Mye på spill i siste serierunde

EIF kjemper om NM-plass med tre andre lag, deriblant søndagens motstander Aurskog-Høland. I bunnen kjemper to lag om å unngå nedrykk. Les mer om siste serierunde her.

Herlig seier i lokalopgjøret!

En scoring av Jonatan Teigland drøye ti minutter før full tid sikret EIF tre poeng i et intens og nervepirrende oppgjør på Myhrer.

Lokaloppgjør i årets siste bortekamp

To kamper gjenstår for EIF i årets 4.divisjon, der det kan ende med alt fra 4. til 10. plass. Tirsdag går turen til Myhrer.

Tidlige baklengsmål ødela mot Fjellhamar

To tidlige baklengsmål og sløsing med sjansene i 2.omgang sørget for at EIF tapte 0-2 og for første gang denne sesongen er utenfor NM-plassering.

Jakter NM-kvalik og revansje

EIF ligger på 5.plass med tre serierunder igjen. Det er en plassering som trolig gir NM-plass. Derfor blir mandagens hjemmekamp mot Fjellhamar viktig å vinne.

Svak 1.omgang ødela mot Skedsmo

EIF våknet etter pause og var nære en imponerende opphenting, men måtte reise hjem uten poeng fra Skedsmo.

Sendte EIF til himmels på overtid

Vegard Østmoløkken ble den store helten da han fire minutter på overtid satte inn seiersmålet i en høydramatisk kamp mot Kløfta.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: