G16 (G03) ble ikke direkte kvalifisert til Bring

Dessverre så klart ikke våre gutter å kvalifisere direkte til Bring og må ut i ny kvalifisering.

I helgen var vårt G16 lag i Trondheim, for å prøve å kvalifisere seg til Bring.

Det gikk ikke helt slik gutta hadde håpet, de tapte begge sine kamper og må ut i ny kvalifikasjon 11-13 oktober..

Hvem de skal møte og hvor blir klart senere denne måneden.

Gutta hadde trua og alt så bra ut, men spenningsnivået ble nok for høyt i starten – spesielt i første kampen mot Reistad. Gutta får en meget dårlig start på kampen og de klarer aldri å ta igjen dette. 2. omgangen mot Reistad er bra, da spiller gutta uavgjort og til tider spiller de glimrende håndball (slik vi kjenner de).Kamp nummer 2 på lørdagen spilles mot hjemmelaget, Charlottenlund – spillerne vet at de må vinne med mange mål for å gå direkte videre, og igjen så blir spenningsnivået for høyt – samt at Charlottenlund er et meget godt lag. Men i andre omgang, når denne kampen er avgjort så spiller de i perioder igjen fantastisk håndball.

Troppen er ikke stor, det har den aldri vært – og de møter lag som har benken «full» med spillere, noe som gjør at de kan ta av spillere å snakke med de og la de få hvile hodet i 2 minutter. EIF sine spillere står stor sett 2*25 minutter uten å bytte – og rapportene forteller at det er ikke her det svikter – de holder godt og kanskje bedre en lagene som har mange spillere.

Laget forsetter forberedelsene til neste kvalik, og de vil også få litt mer kamptrening før dette, da regionserien nå begynner.

Ellers rapporteres det om at gutta har hatt en fin tur, fått sett Trondheim og Nidarosdomen, samt mye sosialt. De gleder seg til november og målet til gutta er fortsatt å klare dette

Bilde fra kampen mot Charlottenlund - timeout

Selv EIF spillerne blir små utenfor Nidarosdommen