Kristian Hammer gjestet Eidsvoll stadion lørdag

Tidligere landslagssjef i kombinert, Kristian Hammer, hadde et motiverende foredrag på stadion.

- Jeg tok kontakt med Kristian Hammer tidligere i år og inviterte han til Eidsvoll stadion. Kristian er en meget dedikert og dyktig trener med OL og VM-gull i bagasjen, derfor var det naturlig for meg og invitere Kristian som bor jo i sørbygda også. Kristian svarte ja til det, og det er noe vi setter veldig pris på. Dette passet også fint med tanke på oppkjøringen til høstsesongen for A-laget. Etter treningen fikk gutta et flott foredrag med mye motivasjon som lå i bunn, sier styreleder i fotballen, Carl Jørgen Owre.

Her er bilder fra lørdagstreningen:

Hovedtrener Roy Arne Berg i samatale med Kristian Hammer.

Kristian Hammer observerte hele treningsøkten i stekende varme på Eidsvoll stadion.

Fornøyde A.lagsgutter etter trening.