EIF håndball ønsker alle en god sommer

Nå tar våre spillere, trenere og andre en velfortjent feiere

Nå har de fleste av våre lag tatt sommerferie, etter en lang sesong for mange av våre spillere, trenere og andre frivillige :)

Våre spillere har lagt ned mange timer denne sesongen på trening og kamper, enkelte lag (og da spillere) har spilt over 60 kamper

Det har vært en hektisk sesong med mye aktivitet for våre spillere, trenere og frivillige.

Med mange arrangementer og kamper - men som alltid, så leverer våre støttespillere (foreldre og sponsorer)

Klubben har deltatt med flere spillere på regionens spillerutviklingsprogram (SPU), klubben har også trenere som har vært instruktører på SPU. Spillere fra klubben har også deltatt på regionens talentsamling i juni. De fleste lagene våre har deltatt i temaseriespill, som setter fokus på de enkelte faser i spillet, og skaper utvikling og forståelse av de enkelte faser. Dette er viktig for oss som klubb, da dette skaper utvikling

Det er nå viktig at våre utøvere og frivillige får "ladet batteriene" - før en ny sesong setter igang. Kommende sesong, har vi meldt på flere lag i seriespil, en noen gang tidligere - et godt tegn på en klubb som vokser. Samt at klubben skal for første gang delta i kvalifisering til Bring serien, det er det vårt G16 (født 2003) som skal prøve seg.

VI I EIF HÅNDBALL ØNSKER ALLE VÅRE FØLGERE EN RIKTIG GOD SOMMER - så sees vi til høsten :)