Har lyst til å spille håndball, eller finne frem skoa igjen ?

Vi i EIF håndball, jobber med å utvikle oss, og skape tilbud til alle. I den forbindelse "søker" vi etter flere håndballspillere rundt Råholt og i nærliggende steder.

Vi i EIF håndball, ønsker å kunne starte ett herrelag, og ønsker kontakt med tidligere håndballspillere fra 17 år og oppover, som vil børste støv av skoa sine. Eller om du bare har lyst til å prøve å håndball som din aktivitet. Laget vil bestå av de som kommer, samt at noen av våre G16 spillere vil bidra på laget.

Vi ønsker oss også flere damer som vil spille håndball på vårt damelag - dette er et lag som består av glade jenter og damer - og som vi har stor tro på. Dette laget har en blanding av yngre og eldre jenter - har du spilt tidligere eller har lyst til å prøve å håndball som din aktivitet - ja det er det bare å komme

Vi ønsker oss flere spillere i alle aldre, både gutter og jenter.

Vi er veldig interessert i spillere født 2006 -2005 - 2004 - 2003 både jenter og gutter. Da vi har store planer for disse årskullene.

Er du gutt og født i 2003, har spilt håndball, eller spiller og ønsker å spille Bring, så skal vårt G16 (2003) prøve å kvalifisere seg til Bring - og de ønsker seg flere spillere.

Vårt jenter 16 lag (2003) ønsker seg også flere spillere, her er det store muligheter for god utvikling og spill også på vårt damelag, som vi ønsker skal klarte oppover i divisjonene med hjelp av jenter 16.

Ta kontakt med oss, sportslig leder - Eva, sportsligleder.handball@eidsvold-if.no eller leder av håndballgruppa - Jan-Erik, leder.handball@eidsvold-if.no. Du kan også sende oss melding på Facbook https://www.facebook.com/EifHandball/

EIF håndball, er en av gruppene i Eidsvold IF. Håndballen har ca. 450 medlemmer og for kommende sesong 2019/20 - så er det påmeldt 20 lag i seriespill. Høsten 2018 feiret håndballgruppa 80 år, så vi har holdt det gående en stund. Våre treninger skjer i Råholthallen, som også er vår hjemmebane.

Vi ser frem til å høre fra deg.