Tredje strake tap

EIF tok ledelsen og hadde sjanser nok til å avgjøre mot Fjellhamar, men det endte med tap i mandagens kamp.

EIF fikk en drømmestart på kampen da Jonatan Teigland sendte gjestene i føringen etter bare ett minutt. Et innlegg ble løftet inn i feltet til Teigland, som brukte to forsøk på å finne nettmaskene. Keeper reddet første forsøk, men andre avslutningen gikk i mål.

Etter dette kunne EIF økt ytterligere. Lars Andresen traff tverrliggeren fra kort hold, før Fredrik Kristiansen satte returen over. Espen Brenden prøvde seg også med et godt skudd, men igjen smalt det i stolpen.

Fjellhamar yppet seg også litt og etter en knapp halvtime ble kampen snudd på få minutter. Først 1-1 etter innlegg fra venstre som ble satt i mål, deretter et langskudd som snek seg ned i hjørnet til 2-1.

2-1 sto seg ved pause og bare minuttet ut i 2.omgang kunne EIF utliknet. Eiven Solberg kom alene med keeper, men avslutningen gikk dessverre utenfor. Etter 60 minutter kom utlikningen. Espen Brenden la inn og foran mål ventet Fredrik Kristiansen, som skallet inn 2-2.

12 minutter senere var imidlertid vertene i føringen igjen. Et frispark fra rundt tjue meter ble skrudd på utsiden av muren, stolpen og inn. Og da 4-2 var et faktum med knappe ti minutter igjen å spille var kampen punktert. Hjemmelaget fikk en stor sjanse på tampen, men spissen skjøt utenfor alene med Glenn Wilsgård.

Med 4-2 til Fjellhamar står et noe skadeskutt EIF-lag nå med tre strake tap og er nede på 4.plass på tabellen. Neste oppgjør spilles førstkommende søndag mot Eidsvold Turn 2 på hjemmebane.

Fjellhamar - Eidsvold IF 4-2 (2-1)
Fjellhamar stadion
0-1 (1.min) Jonatan Teigland
1-1 (28.min) Vetle Smith