Trening med Espen Lie Hansen for G12/13

På mandagens treningsøkt var alle lagets spillere på plass. 28 i antallet og Espen Lie Hansen var treneren denne dagen, stor stas

Under håndball-VM for herrene i januar la det norske håndballandslaget ut en konkurranse på sin Facebook-side.

Der kunne man nominere lag til å få muligheten til å få besøk av landslagsspiller Espen Lie Hansen.

EIF kastet seg på konkurransen og nominerte samlingslaget gutter 12 og 13.

GLEDET SEG

Sånne konkurranser er ofte man melder seg på – og regner med at man ikke vinner.

Slik var det ikke for EIF.

– Jeg ble kontaktet av NorgesEnergi, som er håndballforbundets sponsor, og de fortalte at vi hadde vunnet konkurransen, fortelles en av lagets trener, Thomas Bjørge.

Han forteller om en forventningsfull gjeng som gledet seg til å få besøk av den etter hvert meriterte håndballspilleren.

– Det er klart at sånne ting er morsomt for spillerne. De gledet seg veldig til at han skulle komme.

Mandag var håndballspilleren fra Drammen på plass i Råholthallen.

– Han kjørte hele treningen som var på halvannen time. Han var kjempeflink med gutta og kjørte et opplegg som var preget av fart og moro. I tillegg til en del tekniske øvelser, forteller treneren.

Og at det var moro var det ingen tvil om.

– Ut ifra det barna sier selv, så var de veldig fornøyde. Det var en morsom opplevelse, og det ga spillerne en enorm motivasjon, sier Bjørge.

HÅNDBALLGLADE

På mandagens treningsøkt var alle lagets spillere på plass. 28 i antallet.

– Vi har en fin gjeng med gutter på plass. Overvekten er gutter 12, men vi har en god gjeng med 13-åringer også, forteller Bjørge.

Treningsgruppa består av gutter som har spilt i mange år, og gutter som nettopp har begynt å spille.

– Det er en god gjeng som syns det er morsomt å spille håndball, og dette besøket satt de stor pris på.

Link til EBU artikkel om saken 19. mars 2019