Her er årets EIF-tropp

Noen har forsvunnet, mens noen nye har signert. Se oversikt over årets EIF-tropp en uke før seriestart.

Om nøyaktig en uke braker 4.divisjon løs igjen når Blaker kommer på besøk i serieåpningen. Til tross for litt banetrøbbel i starten har EIF hatt en god oppkjøring, med en sterk treningskultur og bra matching i treningskampene.

Når det gjelder troppen er det noen forandringer fra i fjor. Vi har oppdatert på våre sosiale medier-kanaler underveis, men tar en liten oppsummering her.

Ut fra i fjor har Shahin Hemat og Markus Sørensen gått. Hemat har gitt seg med fotball, mens 16 år gamle Sørensen har meldt overgang til Eidsvold Turn etter å ha hospitert med naboklubben i vinter. Henrik Carlyle, som spilte noen kamper på slutten av sesongen, er heller ikke med videre. I tillegg har flere spillere gått til Bøn, blant annet Jim Freddy Pedersen og Jørgen Olsen som begge ga seg før høstsesongen.

Espen Berg Ottesen prøvde seg på comeback for noen uker siden, men dessverre røk korsbåndet på nytt og midtbanespilleren får derfor nye måneder på sidelinjen.

Flere nye spillere har også kommet inn. Joakim Madsen signerte allerede før jul, mens lagkamerat fra Eidsvold Turn, Lars Andresen, gjorde det samme i starten av oppkjøringen. Fra Eidsvold Turn kommer også lagets toppscorer de siste to årene, Jonatan Teigland.

I tillegg har midtstopper Aslak Smedsland, som tidligere har spilt for Start og Donn og nå studerer i Oslo sammen med Eiven Solberg, signert. Martin Rynning, som for noen år siden spilte i Eidsvold Turn, har også gjort comeback og blir EIF-spiller i 2019. Eirik Sørensen Rud spilte for EIF i 2014-sesongen og også han har nå gjort comeback, mens Vetle Sørensen har signert fra Eidsvold Turn.

Mandag spilles den siste treningskampen før seriestart når Grorud 2 kommer på besøk. I den forrige treningskampen mot Gran kom vinterens første tap i 0-1-kampen mot Gran.

Vinterens kamper har gått slik:
EIF – Follo 2 4-2
EIF – Kolbu 3-2