Alt klart for Norgeshuscup på Eidsvoll Stadion 22. og 23. september

Alt er nå klart får årets Norgeshuscup på Eidsvoll Stadion. Det er påmeldt 58 lag og det spilles kamper fra kl. 10.00 lørdag og søndag.

For andre året på rad arrangerer EIF Fotball Norgeshuscup på Eidsvoll stadion. Vi ønsker alle spillere, trenere, lagledere, foreldre og andre interesserte velkommen til årets cup.

Lørdag 22. september starter kampene kl. 10.00 og det spilles 7'er fotball for årsklassene 10 - 12 år. Søndag 23. september starter det også kl. 10.00 og det spilles 5'er fotball for årsklassene 7 - 9 år.

Det er 58 lag påmeldt og vi glelder oss til stor aktivitet og fotballglede disse to dagene.

Kampoppsettet for helge finner dere her: https://www.profixio.com/matches/norgeshus-cup-fot...

Vi ønsker å takke vår hovedsponsor Norgeshus JOS-Bygg AS som samarbeidspartner for Norgeshuscup. De kommer til å være tilstede på anlegget i helgen så det vil være mulig å ta turen innom deres stand ved klubbhuset.

http://www.jos-bygg.no/


Intersport Eidsvoll vil også være til stede under cupen og vil kunne tilby fotballutstyr, EIF klubbkolleksjon og andre gode sportstilbud. Ta turen innom Intersport sin stand for gode tilbud i helgen.

https://www.facebook.com/Intersport-Eidsvoll-Amfi-1566479300246024/


Vi ønsker også å takke Rema 1000 Råholt for godt samarbeid og god service ifm varer til vår kiosk og støtte for våre arrangementer.

https://www.facebook.com/REMA1000Raholt/

Vi håper å se mange folk på stadion i helgen og ønsker alle lag, dommere og ikke minst alle frivillige lykke til under årets Norgeshuscup.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift