J12 ble stanset i 8-delsfinalen i IØR

En ganske fysisk kamp i Råholthallen torsdag resulterte i et tap mot Furuseth og exit fra IØR for J12

Det var en litt spent stemning i laget når Furuset skulle komme på besøk i 8-delsfinalen på torsdag 19.01. Kampen skulle gå på hjemmebane i Råholthallen, men man visste at mange av jentene på lag1 var på 7. klasseball ved Eidsvoll Verk skole. Det var dermed et lag av spillere som ikke har spilt mye sammen denne sesongen som skulle møte Furuset.

Første omgang startet bra for EIF. Det var ganske jevnt spill og stilling langt inn i 1. omgang, men 1. omgang endte likevel 4-8. Jentene stod på ut i andre omgang, og med 10 minutter igjen var det kun 3 mål som skilte de to lagene og stemningen steg på banen og på tribunen. En uhøytidlig telling på sidelinja viste minst 4 stang-ut muligheter i denne perioden som var så nære mål at jubelen nesten var ute før målet var et fakturm. Det oppstod nok litt frustrasjon over dette på banen, for 4 stang inn hadde gitt en helt annen kamp.. Jentene våre gjorde uansett en meget god figur mot et fysisk sterkt Furuset som tydelig var godt samspilte. En kjempefin kamp for alle som hadde møtt opp!

En stor takk til jentene fra nivå 2 og 3 som stilte opp i kampen. Veldig gøy å notere scoringer også på disse jentene i kampen! Meget sterkt!