Flyball - hektisk men morsomt!

J12 stilte til Flyball-turnering i Aurskoghallen på lørdag. Etter en litt forvirret oppstart kom både lagledere, trenere, spillere og tilskuere godt inn i det

Som bildet på artikkelen viser ble det behov for noen møter både på bane og i garderobe før basic-reglene i Flyball satte seg hos oss. Etter et par kamper som var preget av frustrasjon falt Flyball i smak hos alle i hallen.

Jentene hadde det gøy, og i alle fall for jentene på lag 3 ble det en øvelse i å følge med på banen HELE tiden. Veldig gøy å se jentene engasjere seg godt i både eget lag på banen, men også ved å heie på de to andre lagene vi hadde i Aurskoghallen denne lørdagen.

Flyball er beskrevet godt på Håndballforbundets sider for de som ønsker å vite mer om hva dette er.

Heia EIF! :)