Tine fotballskole er i gang

140 glade barn og ungdommer møtte opp på Eidsvoll stadion i dag tidlig.

Har lyst til å spille håndball, eller finne frem skoa igjen ?

Vi i EIF håndball, jobber med å utvikle oss, og skape tilbud til alle. I den forbindelse "søker" vi etter flere håndballspillere rundt Råholt og i nærliggende steder.

Surt tap mot Aurskog-Høland, ny kamp mandag

Torsdagens bortekamp endte med et knepent tap. Mandag avslutter EIF vårsesongen mot Blaker.

Tilbake på vinnersporet i lokaloppgjøret

EIF imponerte ikke spesielt spillemessig, men tok med seg tre viktige poeng i 2-1-seieren over Eidsvold Turn 2.

Klart for lokaloppgjør

Denne helgen er det breddefotballens helg. Søndag kommer Eidsvold Turn 2 på besøk.

Siste trening gjennomført før nabooppgjøret

A-laget hadde sin siste trening før kampen mot ETF 2 i morgen søndag.

To spillere fra EIF kalt inn til regional talentsamling

Idag, fredag 14. juni reiser to av våre 2004 jenter på regional talentsamling i regi av Norges håndballforbund region Øst. Samlingen finner sted denne helgen i Rakkestad

Fortsatt noen ledige plasser

Det nærmer seg fotballskolen 2019.

Kjempetilbud fra Cubus!

I dag er det meget gode tilbud hos vår samabeidspartner Cubus på Amfi Eidsvoll. Ta turen innom for en hyggelig handel.

Årets vakreste eventyr?

Førstkommende søndag kl 15:00, braker nabooppgjøret i gang. Vi ønsker alle fotballglade eidsvollinger velkommen til Eidsvoll Stadion.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Eidsvold Idrætsforening

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Hovedsamarbeidspartnere: