Eidsvold Idrætsforening

Dugnad

I EIF har vi lagsdugnader og fellesdugnader. Lagsdugnader går direkte til laget, fellesdugnader går inn i felleskapet. Se her for klubbens retningslinjer ang dugnader.

Av lagsdugnader har J2004 stort sett lagt teppefliser i LETO hallen. Dette er en enkel dugnad som gir bra inntekt til grunnaktiviteten i laget. Innkalling skjer via Spond, og det bør være minst 12-15 pr dugnad.

Det vi tjener på lagsdugnader går til utgifter ved Cup'er og innkjøp av ting spesielle ting dersom trener har et behov som ikke dekkes av felles utstyret i hallen.

Av fellesdugnader kan det nevnes dugnad i Råholthallen (kiosk, inngang, sekretæriat og lignende), Råholtdagene (vakt, servering, rydding, rigging og lignende). Det har også vært noen felles salgsdugnader.

Det vi tjener inn på fellesdugnader går til kompensering av utgifter for trenere, utstyr i hallen, deltageravgifter og kostnader ved cup (lisenser, avgifter, buss osv). EIF er en aktiv klubb, og aktivitet koster litt penger. Klubben og laget er alltid interessert i gode ideer som bidrar til inntekt for klubben, for mer inntekt betyr også mer aktivitet!

Vi har også hatt innbetaling av "fruktpenger" som et fast bidrag. Dette er penger som går til innkjøp av frukt under kamper samt en is eller lignende etter en kamp dersom det passer. Denne blir fakturert hvert enkelt medlem 1 gang pr sesong a 200,-. Betalingen her er frivillig, men vi ser jo helst at man bidrar dersom man har mulighet.

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37