Eidsvold Idrætsforening

Om laget

EIF HB J2004 er en ganske stor gruppe med jenter som både består av spillere som har vært med oss siden de var loppetasser og andre som har kommet til fra sesong til sesong.

Spillergruppa er veldig stabil, og jentene kjenner hverandre og støtteapparatet godt.

De foresatte har også blitt kjent igjennom å møtes på treninger, kamper, cup'er og dugnader. Vi forsøker også å være litt sosiale, men den hyppigst brukte møteplassen er på kamper og dugnader.

Gruppa er alltid interessert i nye medlemmer! Det spiller ingen rolle om du aldri har spilt eller om du har spilt mye før. I gruppa har vi nemlig rom for alle, og vi ønsker at alle skal oppleve mestring, utfordring, god trening tilpasset nivå og en trygg sosial arena. Ta kontakt med noen av laglederne dersom du er interessert i å bli med oss!

HBJ2004 i 2016

Laget benytter Spond for innkalling og tilbakemeldinger på kamper, arrangement og dugnader. Kontakt lagleder eller trener dersom du har spørsmål om dette.

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37