22.01.2024 Innkalling til Årsmøte 2024
Årsmøtet blir avholdt mandag 18. Mars kl. 19.00 i salen på klubbhuset
Kai Robert Hallberg
23.04.2024 A-LAG-1 Fortjent seier på Myhrer
EIF slet med å punktere kampen mot Eidsvold Turn 2, men Joakim Madsens scoring i 1. omgang var uansett nok til å sikre tre fortjente poeng.
Christer Madsen Fotball
22.04.2024 A-LAG-1 Før kampen: Eidsvold Turn 2 - EIF
Det er duket for lokaloppgjør på Myhrer mandag kveld.
18.04.2024 A-LAG-1 Drømmestart for rekruttlaget
Rekruttlaget i 6. divisjon står med seks poeng etter sine to første seriekamper.
17.04.2024 A-LAG-1 Strømmen snudde etter pause
EIF ledet over Strømmen 2 ved pause, men en svak 2. omgang sørget for det første hjemmetapet på nesten ett år.
15.04.2024 A-LAG-1 Før kampen: EIF - Strømmen 2
Årets andre hjemmekamp spilles tirsdag klokken 19.30.
10.04.2024 A-LAG-1 Surt tap på Skjetten
EIF snudde kampen, men endte likevel uten poeng etter to baklengs på slutten mot Skjetten 2.
08.04.2024 A-LAG-1 Før kampen: Skjetten 2 - Eidsvold IF
Årets første bortetur i 4. divisjon går til Skjetten kunstgress tirsdag kveld.
02.04.2024 A-LAG-1 Tre poeng i dramatisk serieåpning
EIF snudde 0-1 til 2-1 over Hauerseter, og da gjestene bommet på straffespark seks minutter på overtid, kunne hjemmelaget juble over seier i årets første seriekamp.
01.04.2024 A-LAG-1 Før kampen: EIF - Hauerseter
Tirsdag er det endelig klart for seriestart i 4. divisjon når Hauerseter kommer på besøk til Eidsvoll stadion.
20.03.2024 Årsmøte med godt oppmøte
Årsmøte gikk av stabelen mandag 18 mars og rundt 50 personer inklusive det sittende styret deltok. I tillegg til gjennomgang av Årsberetningen for 2023, valg av styre, samt andre ordinære årsmøtesaker ble det delt ut heder og ære til stor applaus fra salen
14.03.2024 A-LAG-1 Skuffende cupexit på Gjemselund
Drømmen om 1. runde i NM tok en brå slutt på Kongsvinger onsdag kveld.
12.03.2024 A-LAG-1 Før kampen: Sander - EIF
Onsdag spilles årets første obligatoriske kamp når EIF for tredje året på rad innleder sesongen med kvalifiseringskamp til NM.
06.03.2024 A-LAG-1 Tap i siste treningskamp før NM-kvalik
Tre baklengsmål det første kvarteret avgjorde onsdagens treningskamp i favør 3. divisjonslaget Bjørkelangen, i en kamp som totalt sett var jevnspilt.
02.03.2024 A-LAG-1 Møller Jensen blir med videre - her er status på troppen
En gledelig nyhet i helgen: Midtstopper Nicolaj Møller Jensen blir værende i klubben. Stallen for 2024 er ikke endelig spikret, men nærmer seg.
26.02.2024 Årlig møte Fotballgruppa
Velkommen til årlig møte i EIF Fotball
Roy Marius Wiik
22.02.2024 A-LAG-1 Ny uavgjort etter tidlig ledelse
EIF ledet 2-0 før seks minutter var spilt i onsdagens treningskamp mot Bøler i LSK-hallen, men måtte nøye seg med en ny 2-2-kamp.
18.02.2024 Årlig møte Hoppgruppa
Årlig møte i Hoppgruppa
Ken Martin Rustad Hopp
18.02.2024 A-LAG-1 Sjansesløsing og uavgjort mot Gran
EIF lå under to ganger i lørdagens treningskamp mot Gran, men slo tilbake og sikret uavgjort på tampen.
13.02.2024 A-LAG-1 Solberg med over 100 kamper - to passerte 150
Eiven Solberg spilte sin 100. kamp i høst, mens Fredrik Kristiansen og Simen Martinsen har passert 150. Se oppdatert oversikt over antall A-kamper totalt for dagens EIF-spillere her.
11.02.2024 A-LAG-1 Manglerud Star avgjorde på tampen
Sander Forø sendte EIF tidlig i ledelsen i fredagens treningskamp, men baklengsmål i sluttminuttene sørget for tap.
08.02.2024 A-LAG-1 Seier i første treningskamp - se kampoversikten her
Treningskampene for EIF er i gang og det ble 4-3-seier over Flisa i den første. Fredag spilles det ny kamp, da mot Manglerud Star.
06.02.2024 A-LAG-1 Her er A-lagets støtteapparat for 2024-sesongen
Støtteapparatet rundt A-laget er ytterligere styrket foran 2024-sesongen.
19.01.2024 A-LAG-1 Serieåpning mot Hauerseter
A-lagets starter serien hjemme mot Hauerseter 2. april og avslutter hjemme mot Rælingen 18. oktober.
14.01.2024 Hoppskole/Skilek
Vi arrangerer hoppskole og skilek i Dalbakken!
12.01.2024 A-LAG-1 EIF møter Sander i NM
Første kvalifiseringsrunde i NM ble offentliggjort fredag. EIF skal spille borte mot Sander.
09.01.2024 EIF på Nett fyller 20 år!
9. januar 2004 var første gang EIFs nettside så dagens lys.
22.12.2023 A-LAG-1 Se statistikken for 2023-sesongen
Joakim Madsen spilte samtlige kamper og var mest på banen for EIF denne sesongen. Se all spillerstatistikken for årets sesong her.
29.11.2023 A-LAG-1 Wilsgård tilbake til EIF!
Etter en sesong i Eidsvold Turn vender keeper Glenn Wilsgård tilbake til EIF.
09.11.2023 A-LAG-1 Berg fortsetter i EIF!
Roy Arne Berg er enig med EIF om avtale for 2024-sesongen. Berg fortsetter som A-trener, og blir også sportslig ansvarlig for A-lag, B-lag og G19.
30.10.2023 A-LAG-1 Trandum Nordlie kåret til årets spiller
I helgen ble en rekke priser delt under A-lagets avslutningstur. Se oversikten over prisvinnerne her!
15.10.2023 A-LAG-1 Avsluttet sesongen med storseier
Sju spillere tegnet seg på scoringslisten da EIF fikk en drømmeavslutning på 2023-sesongen.
13.10.2023 A-LAG-1 Avslutter sesongen på Årnes
Lørdag spilles siste serierunde i årets 4. divisjon, der EIF møter Raumnes & Årnes i en kamp uten altfor mye som står på spill.
08.10.2023 A-LAG-1 Målfest i siste hjemmekamp
Hattrick-helt, strafferedning, fem scoringer og ny overbevisende seier på hjemmebane da Kløfta ble slått.
07.10.2023 A-LAG-1 Årets siste hjemmekamp
Søndag spiller EIF sin siste hjemmekamp for året når Kløfta kommer på besøk.
03.10.2023 A-LAG-1 Serielederen ble for sterke
EIF er ute av opprykkskampen etter at en intensiv, spennende og fartsfullt bortekamp mot serieleder Aurskog-Høland endte med tap.
02.10.2023 A-LAG-1 Før kampen: Aurskog-Høland - EIF
EIF besøker serielederen på bortebane mandag kveld.
01.10.2023 A-LAG-1 EIF 2 sikret opprykket: - Mange spennende unge spillere på gang
A-lagstrener Roy Arne Berg var godt fornøyd etter at EIF 2 sikret opprykk til 6. divisjon med 8-0 over Hauerseter 2 fredag kveld. Han roser trenerteamet og de unge spillerne.
23.09.2023 A-LAG-1 Festfotball og tre poeng mot Hauerseter
EIF slo tilbake etter fire kamper uten seier og scoret fem mål på drøye tjue minutter i lørdagens hjemmekamp mot Hauerseter.
22.09.2023 A-LAG-1 Før kampen: EIF - Hauerseter
Det er klart for lokaloppgjør når Hauerseter gjester Eidsvoll stadion lørdag, der EIF er svært lystne på en seier igjen.
20.09.2023 A-LAG-1 Ull/Kisa 2 snudde etter pause
EIF tok ledelsen og gjennomførte en god 1. omgang på Jessheim, men to Kisa-scoringer etter pause sørget for at opprykksmulighetene ser vanskelig ut.
18.09.2023 A-LAG-1 Før kampen: Ull/Kisa 2 - EIF
Viktige poeng står på spill når EIF tar turen til Jessheim tirsdag kveld.
13.09.2023 A-LAG-1 Mistet seieren i sluttminuttene
EIF tok en tidlig ledelse mot Fjellhamar og så ut til å ro i land tre viktige poeng, men i sluttminuttene ble det både baklengsmål og rødt kort for EIF.
11.09.2023 A-LAG-1 Før kampen: EIF - Fjellhamar
EIF jakter både lagene foran på tabellen og på revansje etter vårens bortemøte når Fjellhamar kommer på besøk tirsdag kveld.
10.09.2023 Ny vellykket Santander Cup
Barn fra 159 lag skapte sørget for kjempestemning under Santander Cup på Eidsvoll stadion forrige helg.
Christer Madsen
09.09.2023 A-LAG-1 Fem lag kjemper om opprykk
Seks serierunder gjenstår og det er meget jevnt i årets 4. divisjon. Fra 1. til 5. plass skiller det kun fem poeng. Se oversikt over de gjenstående kampene her.
06.09.2023 A-LAG-1 Svak 2. omgang og tap på Sandbekken
EIF tok ledelsen i tirsdagens bortekamp, men Løvenstad snudde og avgjorde etter pause.
05.09.2023 Påmelding EIF-akademiet
Vi fortsetter med EIF-akademiet for spillere i årgangene 2008 - 2016, både gutter og jenter. Oppstart 6. september.
30.08.2023 A-LAG-1 Skuffende hjemmekamp - sikret ett poeng på overtid
Fredrik Kristiansens heading på overtid sikret 1-1 mot Gjelleråsen 2 og EIFs første uavgjort på 30 kamper
28.08.2023 A-LAG-1 Før kampen: EIF - Gjelleråsen 2
Forrige gang EIF spilte uavgjort i en seriekamp var mot Gjelleråsen 2 i juni i fjor. Tirsdag går EIF for tre poeng når lagene møtes igjen.
22.08.2023 A-LAG-1 Jubel på overtid - snudde kampen og sikret sterk borteseier
Erlend Winnem sørget for jubelscener i EIF-leiren da han banket inn seiersmålet på overtid mot Rælingen.
21.08.2023 A-LAG-1 Toppoppgjør på Marikollen
Både Rælingen og EIF kjemper i toppen av årets 4. divisjon. Mandag kveld møtes lagene.
16.08.2023 A-LAG-1 Effektive EIF med storseier
Det var lenge en jevn kamp mellom EIF og Lørenskog 2, men hjemmelaget var effektive foran mål og vant hele 6-1 tirsdag kveld.
16.08.2023 EIF 120 år - Velkommen til bursdagsfest!
Lørdag 19 august, feirer vi at den flotte klubben vår fyller 120 år i 2023 med en aktivitetsdag. Arrangementet er åpent for alle så be med familie og venner - Her blir det topp stemning
14.08.2023 A-LAG-1 Før kamp: EIF - Lørenskog 2
Det blir en tøff oppgave for EIF i høstens første hjemmekamp. Lørenskog 2 er motstander tirsdag kveld.
11.08.2023 A-LAG-1 Sterk borteseier på Myhrer
EIF var best og tok en fortjent seier mot et sterkt Eidsvold Turn 2 torsdag kveld.
10.08.2023 A-LAG-1 Lokaloppgjør på Myhrer torsdag
Mandagens utsatte kamp spilles i kveld klokken 20.15. Kampen vises også på rb.no/Direktesport.
07.08.2023 A-LAG-1 Turn-kampen utsatt til torsdag
På grunn av ekstremværet «Hans» er dagens kamp mot Eidsvold Turn 2 på Myhrer utsatt.
04.08.2023 A-LAG-1 Trandum Nordlie mest på banen så langt
André Trandum Nordlie har flest spilleminutter, Fredrik Kristiansen er toppscorer og Kristoffer Trandum Nordlie har suverent flest assist. Se statistikken etter 16 spilte kamper.
01.08.2023 A-LAG-1 Skuffende åpning på høstsesongen
Etter seks strake seire var det stopp for EIF i høstens første kamp. Gjestene skapte flust av målsjanser på Strømmen, men det var hjemmelaget som kunne juble til slutt.
30.07.2023 A-LAG-1 - Oppkjøringen har vært bra
Det er en spennende høst i vente for EIF. Mandag kveld spilles første kamp av siste halvdel av sesongen når Strømmen 2 venter på motsatt halvdel.
27.07.2023 A-LAG-1 Kristiansen med 100 mål: - Selvfølgelig stor stas
Fredrik Kristiansen har bøttet inn mål siden EIF-debuten i 2016. Mot Sørumsand før ferien noterte han seg for sitt mål nummer 100.
10.07.2023 MIX9-1 Herlig EIF-helg på Elverumsturneringen
Før sommerferien deltok EIFs G9-lag på Elverumsturneringen. Les referat fra helgen her.
04.07.2023 EIF arrangerer sommerskole i august
EIF arrangerer sommerfotballskole i samarbeid med Lions Sør Eidsvoll og Totens Sparebank. Les mer informasjon her.
26.06.2023 A-LAG-1 Seier i toppkampen, seks strake og ferie på 2. plass
EIF fullførte vårsesongen med sin sjette strake trepoenger da serieleder Sørumsand måtte reise hjem fra Råholt uten poeng.
22.06.2023 A-LAG-1 Fem strake seire - nå venter toppkamp
Det ble en ny jubelkveld for EIF da Raumnes & Årnes ble slått 4-1 tirsdag kveld. Nå har EIF heng på toppen og allerede lørdag venter serieleder Sørumsand.
19.06.2023 A-LAG-1 På jakt etter femte strake
Et EIF-lag i storform tar i mot Raumnes & Årnes tirsdag kveld.
13.06.2023 A-LAG-1 Fjerde strake seier!
EIF er virkelig i dytten og tok sin fjerde strake seier, og den sjette på de siste sju kampene, da Kløfta ble slått på bortebane.
09.06.2023 A-LAG-1 Winnem-kanon sikret tre nye poeng
EIF holdt nullen og Erlend Winnems frispark i sluttminuttene sørget for seier over Aurskog-Høland.
05.06.2023 Starter treninger for jenter født i 2016 og 2017
Les mer informasjon her.
04.06.2023 A-LAG-1 Avgjorde lokaloppgjøret på tampen
EIF tok sin fjerde seier på de siste fem da Hauerseter ble slått 3-1 på bortebane lørdag.
02.06.2023 Ekstraordinært Årsmøte
Revideringen av årsregnskapet for 2022 var ikke klart til Årsmøtet i mars. Vi gjennomfører derfor ett ekstraordinært årsmøte for å få behandlet idrettslagets regnskap i revidert stand
02.06.2023 A-LAG-1 Lokaloppgjør i breddefotballens helg
Denne helgen har NFF Akershus breddefotballens helg, noe som betyr en rekke lokaloppgjør i mange divisjoner. For EIFs del går turen til Nordkisa.
30.05.2023 A-LAG-1 Slo tilbake mot Kisa-rekruttene
Gjestene tok ledelsen, men EIF var det beste laget, scoret fire ganger og kunne juble over sin tredje seier på de fire siste.
29.05.2023 A-LAG-1 Vil tilbake på seierssporet
To strake seire ble fulgt opp med en skuffende bortekamp mot Fjellhamar. Tirsdag kommer Ull/Kisa 2 på besøk til Råholt.
22.05.2023 A-LAG-1 Kriget i senk mot Fjellhamar
EIF leverte en kamp langt under pari og måtte reise uten poeng fra Fjellhamar kunstgress for andre gang denne sesongen.
16.05.2023 A-LAG-1 Tre scoringer og tre nye poeng
To mål like før pause ble avgjørende da EIF tok en ny trepoenger mot Løvenstad, med Pål André Helland på banen og scoringslisten.
15.05.2023 Påmelding TINE Fotballskole
Eidsvold IF arrangerer tradisjonen tro TINE Fotballskole også i sommer. Årets fotballskole arrangeres 20. - 23. juni.
14.05.2023 A-LAG-1 Løvenstad på besøk mandag
- Nå starter sesongen, sa Andre Trandum Nordlie etter 4-3-seieren over Gjelleråsen 2. Mandag kommer Løvenstad, muligens med Pål Andre Helland på laget, på besøk til Råholt.
12.05.2023 Strålende innsats av G9 på Hadelandscupen
EIF G9-lag med åtte kamper under forrige helgs cup på Hadeland.
09.05.2023 Påmelding til Sommerakademiet 2023
Vi fortsetter med EIF-akademiet for spillere i årgangene 2008 - 2016 - både gutter og jenter. Oppstart 15. mai.
09.05.2023 G11-1 EIF 2012 på Dala Cup
Strålende innsats av EIF-gutta på cupen på Brumunddal.
08.05.2023 A-LAG-1 Møller Jensen sikret overtidsseier på Li
Nicolaj Møller Jensen stanget inn seiersmålet langt på overtid da EIF snudde kampen to ganger og vant 4-3 over Gjelleråsen 2.
02.05.2023 A-LAG-1 Nytt tap etter ellevilt overtidsdrama
EIF ledet 2-1, Rælingen snudde og så ut til å ha avgjort kampen. Så startet noen ville overtidsminutter.
01.05.2023 A-LAG-1 Ny hjemmekamp tirsdag
Etter bare en seier på de fire første kampene er det et EIF-lag som er meget lystne på tre poeng når Rælingen kommer på besøk i en RB TV-sendt kamp tirsdag.
26.04.2023 A-LAG-1 Drømmestart hjalp ikke mot serielederen
EIF scoret to mål i løpet av kampens første ti minutter, men det endte likevel med tap mot serieleder Lørenskog 2.
25.04.2023 Inngår samarbeid med Lions Eidsvoll Sør
EIF Fotball og EIF Håndball har inngått et to-årig samarbeid med Lions Eidsvoll Sør, som vil hjelpe EIF godt økonomisk.
24.04.2023 A-LAG-1 Jakter revansje i tøff bortekamp
Tirsdag kveld går turen til det som var serielederen i 4. divisjon etter tre serierunder, nemlig Lørenskog 2.
18.04.2023 A-LAG-1 Sløste vekk seieren
Det smalt i stengene fire ganger, Turn-keeperen vartet opp med flere kjemperedninger og EIF misset den ene store sjansen etter den andre. Det sørget for et surt tap i tirsdagens nabooppgjør.
17.04.2023 A-LAG-1 Klart for nabooppgjør
Tirsdag kveld møtes EIF og Eidsvold Turn 2 til 4. divisjonskamp på Eidsvoll stadion.
13.04.2023 Treningskamp-samling for 2012 og 2013
Årgangene 2012 og 2013 i EIF Fotball arrangerte en felles treningskamp-samling på Eidsvoll Stadion, 11.mars, hvor den ble spilt 24 kamper.
Roy Marius Wiik Fotball
12.04.2023 A-LAG-1 Målfest mot Strømmen 2
EIF scoret fem etter pause og vant hele 7-1 i årets første hjemmekamp i 4. divisjon.
10.04.2023 A-LAG-1 Klart for årets første hjemmekamp
EIF er på jakt etter årets første serieseier når Strømmen 2 står på motsatt banehalvdel tirsdag klokken 19.30.
02.04.2023 A-LAG-1 Sørumsand avgjorde etter pause
Tre hjemmescoringer etter pause sørget for EIFs første tap i en serieåpning siden 2014.
01.04.2023 A-LAG-1 - Målet er å kjempe i toppen
EIF-trener Roy Arne Berg ser frem til sesongen, der han håper EIF blir et lag å regne med på øvre halvdel i det som spås å bli en svært jevn 4. divisjon. Lørdag spilles første kamp.
30.03.2023 EIF fikk 100 000 kroner til miljøvennlig flomlys
EIF fikk innvilget søknad om støtte med 100 000 kroner fra SpareBank 1.
30.03.2023 A-LAG-1 Endelig seriestart!
Over fem måneder er gått siden forrige seriekamp. Lørdag er det klart for første kamp i årets 4. divisjon for EIF når turen går til Sørumsand.
20.03.2023 A-LAG-1 Ute av cupen
Skjetten viste hvorfor de spiller en divisjon over EIF i mandagens NM-kamp og vant til slutt 5-2 på Eidsvoll stadion.
19.03.2023 A-LAG-1 Jakter på nytt cupeventyr
NM i 2022 ble en minneverdig affære for EIF. Mandag kveld starter jakten på 1. runde når Skjetten kommer på besøk.